Svenska Helgdagar

Få en fullständig överblick över de svenska helgdagar och helgdagsaftnar direkt i kalendern på din iPhone/iPad!

-Hur många dagar är arbetsfri i maj nästa år?
-När är påsken 2015?
Du behöver inte en separat kalenderapp att få en överblick över de svenska helgdagar på din iPhone/iPad !

Appen Svenska Helgdagar ger dig översikten som en extra kalender i den integrerade kalenderappen i iOS , eller direkt i din standardkalender i iPhone/iPad.

Appen har stöd för lagring av extra kalendrar lokalt på din iPhone/iPad och iCloud. En extra kalender kan du slå på/av eller ändra färg från kalenderappen (Välj «kalendrar»). Har du icloud aktiverat för kalendrar, kommer den nya kalendern automatiskt synkroniseras till dina andra iOS-enheter och Mac-datorer.

Använder du Exchange som kalender på din iPhone/iPad och synkroniserar med Outlook kommer de svenska helgdagar synkroniseras till Outlook-kalendern på datorn om du väljer att lägga till helgdagar i standardkalendern .

Innehåller svenska helgdagar och helgdagsaftnar till år 2022!

 

Har du har flera kalendrar på din iPhone/iPad och vill ha helgdagar som poster i en annan kalender än standardkalendern kan du ändra standardkalendern i inställningarna och sedan lägga till händelserna och ändra standardkalendern igen.

Appen hjälper dig också att ta bort kalendern som läggs till, eller ta bort händelser som den lägger till din standardkalender om du vill.

När du har lagt till kalender eller kalenderposter kan du ta bort appen från din telefon utan att påverka kalendern.

Det kan inte bli enklare!

Recensioner i App Store

«Inläggningen av svenska helgdagar fungerade utan problem. Jag valde att läsa in helgdagarna till en separat kalender som jag sedan aktiverade visning av. Det jag framför allt uppskattar med appen är att den, till skillnad från vissa andra, lägger in helgdagar flera år framåt – inte bara för ett år! (Jag kör iPhone 5 med iOS6). P.S. Glöm inte att under uppstarten ge appen åtkomst till iPhone-kalendern – annars avslutas appen direkt efter start. Denna behörighet kan också slås på i efterhand under Inställningar>Integritetsskydd>Kalendrar.» ★★★★★


Pris: Free!
Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40_0801

Har du frågor? Kolla in FAQ för Svenska Helgdagar

3 kommentarer til “Svenska Helgdagar

  1. Trond Innleggsforfatter

   Hei Sally
   «1.maj» har dessverre blitt «1.mai» og «nationaldag» blitt «nasjonaldag». Dette blir snart rettet i en oppdatering. Er det noen flere dager du har funnet som har kommet med på norsk?

   Svar
 1. Rulle

  Hej Trond. Kommer du göra en uppdaterad variant på din app? Den finns inte längre på App Store.

  Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.